Доставка и плащане

УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА И ПЛАЩАНЕ

1.Плащане със наложен платеж

Ние работим с куриерски фирми Спиди и  Еконт , които предлагат най-добрите условия за доставка в  страната.Цената на доставката се определя на база наложен платеж и теглото на желаният продукт. За повече информация и точна цена ,използвайте калкулаторите на доставка които са интегрирани в сайта ни или се свържете с Еконт на безплатен телефон 0 8001 8001 или Спиди 0 7001 7001.

Всички клиенти на Autoves.com получават  отстъпка от цената на доставката, ползвайки куриерска фирма Еконт или  Спиди. За град Бургас доставка се извършва от Autoves.com или куриер и е безплатна за поръчка над 50лв.

Поръчките се заплащат при доставка oт куриера с наложен платеж, или при осъществен разнос.Всяка пратка се изпраща автоматично с опция преглед.

Когато стоката е на склад срока за доставка е 1-2 работни дни. Когато стоката не е налична и е необходимо да бъде поръчана от страната или от чужбина ще бъдете уведомен по телефон или е-майл за срока на доставка.За населени места които куриерът посещава по график срокът може да бъде удължен от 2-3 дни.

-При пъва поръчка продукти се изпращат само след като наш служител се е свързал с вас за потвърждение на поръчката ви. Преди това заявката се смята за непотвърдена и не се обработва;

-Доставка с наложен платеж от куриерска фирма се извършва до всички населени места в България. Поръчаният артикул се доставя на посочения от клиента адрес и се заплаща на място на куриера.

-Клиентът поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на поръчката.
Ако клиентът не бъде открит в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или не бъдат осигурени достъп и условия за предаване на поръчката в регламентирания срок, то тя се счита за невалидна и
Аутовес се освобождава от задължението да извърши доставката.
-В случай, че клиентът потвърди желанието си да получи поръчаната стока и след като не е бил намерен на посочения адрес, той поема за своя сметка разходите по новата доставка.
-В почивни дни и официални празници се приемат само поръчки онлайн направени през сайта и не се извършват доставки до клиенти.Обработката на поръчките започва на първият работен ден когато ще се свържем с Вас за потвърждаване на поръчката.

-Доставката из страната на поръчки за над 100 лв и под 10кг се изпращат за сметка на Аутовес(до избран от Вас офис на Еконт или Спиди).

-Доставката на поръчки за над 50лв-безплатна за град Бургас и се извършва от Аутовес.

Предаването на стоките на куриер се извършва на същият ден ако артикула е наличен и поръчката е направена до 15:00 !

Като потребител според Търговският Закон имате право да върнете закупен от вас продукт в 14 дневен срок от доставката му без да дължите неустойка или обяснение,като същият не трябва  да е употребяван, в оригинален вид и опаковка на производителя. Трябва да пазите касовата бележка и всички придружаващи документи.   В този случай ние ще ви върнем парите които сте платили за поръчката си минус транспортните
разходи за изпращането и застраховката.

 

2.Плащане по банков път

Нужно е да направите превод към сметка на AутоВес. Доставката ще бъде направена след получаване на превода.

ЛЕОВЕС ООД                                     

БАНКОВА СМЕТКА - ЦКБ

IBAN: BG20ESPY40040097924776 

BIC: CECBBGSF

 

 

 

 Тегло

до офис на Еконт

до адрес със Спиди

до 1 кг. 4.00 лв. 4.50 лв.
от 1 до 2 кг. 4.50 лв. 5.00 лв.
от 2 до 5 кг. 4.90 лв. 5.60 лв.
от 5 до 10 кг. 7.80 лв. 9.00 лв.
от 10 до 15 кг. 9.00 лв. 10.50 лв.
от 15 до 20 кг. 11.50 лв. 13.00 лв.
Срок 1-2 работни ден 1-2 работни ден

Цените в таблицата са приблизителни, за да изчислите цената за доставка до вашия град използвайте линковете по долу: "Тарифен калкулатор на Еконт или Спиди" или се обадете на Еконт - безплатен телефон 0 8001 8001 или Спиди 0 7001 7001.

 

1.ЕКОНТ ТАРИФЕН КАЛКУЛАТОР

 

2.СПИДИ ТАРИФЕН КАЛКУЛАТОР

Приблизително тегло на частите