Коментари
Тагове

Уникалните масла Бардал

Публикувано от admin 07.07.2016 0 Коментари Новини,

Трийсетте години на ХХ век, поставят началото на нов смазочен принцип, който се основава на поляризацията като явление. Откритието е направено от инж. Оле Бардал от Норвегия. Този смазочен принцип дава възможност да се създаде и запази слой, който защитава всички метални части от износване при триене, при упражняването на механични движения. Продуктът е изключителна иновация за времето си и е пълна военна тайна в САЩ до края на Втората световна война.

Маслата и продуктите на Бардал стъпват на френския пазар чак през 1954 година. Те бързо стават основа за развитието на промишлеността, както и основен фактор в автомобилния и земеделския сектор. Поради отличните им показатели се позлват и за ремонтни дейности.   

Над 50 години в лабораториите на Бардал се правят анализи, проучват се методи, с които да се подобри работата на маслата и да се отговори на строгите технологични и екологични изисквания, запазвайки безкомпросимното качество. Двигателни проби, лабораторни тестове и анализи от експерти автомобилни конструктори гарантират високото качество на продуктовата гама Бардал.

Leave a Comment