За нас

Започнахме дейността решени да предложим най - качествените услуги за своите клиенти. За успешното развитие на всеки бизнес смятаме, че са необходими ясни критерии, високи цели и стабилен план за развитие.

Затова стартирахме онлайн магазин АутоВес за търговия с авточасти за леки и лекотоварни автомобили. Нашият екип е високо квалифициран и отлично подготвен да отговори на всяко Ваше запитване.

Ние вярваме, че успехът се крие в удовлетворението на нашите клиенти. За да бъде всичко това възможно сме разработили процес не просто на продажба, а на предлагане на комплекс от услуги, целящи да задоволят всяка Ваша потребност. Уверени сме, че това е пътят на добрия професионалист, затова вървим по него смело.

За целта:

1. Подбрали сме богат асортимент от водещите компании в бранша. Стремим се да предлагаме цялостна и пълна гама от авточасти за европейски, американски, японски и корейски автомобили.

2. Ежедневно обновяваме базата от данни в онлайн магазина с цел да сме най - прецизни в работата си.

3. С опростения дизайн на сайта, лесно може да зададете критериите на вашето търсене.

4. В случай на възникнали въпроси, може да се обърнете директно със запитване към наш квалифициран служител преминал подробно обучение, с което гарантираме професионализъм и качество при консултиране на нашите клиенти. Съобразявайки се с Вашите изисквания и бюджет, заедно ще изберем оригинални или алтернативни авточасти за вашите леки и лекотоварни автомобили, покривайки успешно най - високите критерии.

5. За да завършим процеса на продажбата, предлагаме доставка на територията на цялата страна до избран от вас адрес.

Ние сме гъвкави и постоянни. В наше лице партньорите ни намират надеждност и сигурност. Лоялни сме към своите доставчици и клиенти. Ние от АутоВес предлагаме професионализъм във всеки казус с иновативност и креативна мисъл. В отношенията си сме честни и открити като носим пълна отговорност както за поетите заявки, така и за професионалното им и качествено изпълнение в срок.

Доверието и удовлетворението на нашите клиенти са нашият основен приоритет. Доказали сме го във времето, работейки в тясна връзка и с индивидуален подход, за да достигнем до най - добрите резултати. За Вас ние разработваме стратегии на работа, развиваме се и обогатяваме ежедневно процеса на дейността си, повишавайки качеството си на работа до най - високи нива. В АутоВес инвестираме във вашето спокойствие и сигурност.